شنبه 03 مرداد 1405 - Sat 25 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 258314
    تاریخ انتشار: 30/مرداد/1400 - 21:07
    دبیر اتحادیه طلا:

    نرخ‌های امروز سکه و طلا رسمی نیست/ تداوم تعطیلی بازار تا فردا

    دبیر اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه نرخ های اعلامی امروز برای سکه و طلا رسمی نیست، گفت: از فردا بازارها بازگشایی می شوند و با توجه به رویدادهای اخیر، احتمال نوسان وجود دارد.

    نرخ‌های امروز سکه و طلا رسمی نیست/ تداوم تعطیلی بازار تا فردا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از مهر، دبیر اتحادیه طلا و جواهر تهران در مورد تغییرات قیمتی طلا و سکه، اظهار داشت: از هفته گذشته بازارها تعطیل است و به صورت فیزیکی خرید و فروشی صورت نمی‌گیرد؛ قیمت‌هایی که در فضای مجازی منتشر می‌شود قیمت‌های رسمی و درستی نیست. اگر بازار باز باشد و خرید و فروش به صورت فیزیکی صورت گیرد، قیمت‌ها رسمیت می‌یابد.

    نادر بذرافشان افزود: در هفته گذشته نرخ اونس جهانی ۱۷ دلار افزایش یافت و از طرفی در فضای مجازی نرخ ارز با رشد همراه شد؛ همچنین اخبار سیاسی و اقتصادی از جمله تحولات افغانستان بر جو موجود تأثیر گذاشت. بر مبنای این محورها، نرخ طلا و سکه در فضای مجازی افزایش یافت به شکلی که قیمت سکه تمام بهار آزادی تا ۱۲ میلیون تومان نیز بالا رفت.

    وی ادامه داد: باید صبر کرد و دید طی هفته جاری وضعیت اخبار، نرخ طلای جهانی و نرخ ارز به چه سمت و سویی می‌رود؛ احتمال دارد در صورت بازگشایی بازارها، نرخ‌ها یا همچون هفته گذشته باشند یا متأثر از رویدادها، تغییر کنند.

    بذرافشان گفت: احتمال اینکه قیمت‌ها نوسان داشته باشند وجود دارد و بعید است نرخ کاهشی باشد.

    دبیر اتحادیه طلا و جواهر تهران یادآور شد: از اواسط مرداد به بعد روند قیمتی طلا و سکه افزایشی بود به شکلی که در این ماه نسبت به تیر ماه شاهد رشد ۵ تا ۱۰ درصدی قیمت‌ها بودیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما